Vad är Bitflippers bildbank?

bildbank

Bitflippers bildbank är en bildbank riktad till företag

Osäker på vilka bilder du kan använda på nätet? Behov av snabbt hitta kvalitétsbilder till bra pris? Då är Bitflippers bildbank säkert något för dig. Bildbanken har ett enkelt betalsystem -du köper bilden och sedan kommer kostnaden på faktura. Du får tillgång till bilderna direkt efter att du köpt dem och kan även återkomma för att ladda ner dem igen!

Dessutom har vi gjort det enkelt för våra kunder då vi redan förberett med kundkonton åt våra kunder. Logga helt enkelt in på bildbanken med de uppgifter ni fått från Bitflippers.

Är du kund och inte fått inloggningsuppgifter? Mejla oss på info@bitflippers.se så mejlar vi inlogg till er.

Här är några av fördelarna:
  • Prisvärt
  • Smidigt
  • Tillgängligt


Vad är Flipplytics?

gruppbild

Flipplytics är en enkelt och lätt sätt för dig att se statistik för din webbplats!

När gick du senast in på Google Analytics? Ett tag sedan? Vi förstår dig, det är inte så enkelt och krävs oftast ett par klick innan du får upp den besöksstatistik som du vill ha.

Vi fixar detta genom vår nya produkt Flipplytics. Vad är då detta? Jo, statistik i ett enkelt format som möjliggör en snabbt överblick. Tiden när du satt och klickade runt utan att förstå siffrorna är över. Vi levererar statistiken för DIN webbplats på ett enkelt och överblickbart sätt.

Här är några av fördelarna:
  • Enkelt
  • Snabbt
  • Spar tid
Pris: Endast 89kr/månad exkl moms. Thats it!

Kontakta gärna oss

Lättast når du oss via e-post men går givetvis bra att ring om du har frågor eller vill beställa våra tjänster.

Besöksadress: Fridhemsgatan 64, Kungsholmen. Stockholm.

Tfn: 08-519 717 27
E-post: info@bitflippers.se


För ofakturerade jobb så kör vi löpande timdebitering enligt vanlig taxa. Detta för att du som kund ska få så snabb service som möjligt.